top of page

Caravanstalling Domaine Les Naudars biedt meer dan alleen een veilige plek voor je caravan (of vouwwagen) in het buitenland.

Zo kun je met ons afspreken om de caravan op een camping naar keuze binnen een straal van 100 km rond Les Naudars te laten plaatsen en na je vakantie weer op te halen. Het grote voordeel hiervan is dat je geen zware auto nodig hebt om de caravan te trekken.

Wanneer je jouw caravan komt halen of brengen kun je op ons terrein kamperen. Zo heb je rustig de tijd om jouw kampeermiddel te inspecteren en uitgerust op pad te gaan. Uiteraard is een langer verblijf ook mogelijk.

 

De kampeerplaatsen op Domaine Les Naudars zijn ruim bemeten. Aangezien wij niet met afgezette plekken werken is niet exact aan te geven hoe groot de plaatsen zijn, maar een ieder kan toch zeker een plek van ruim 200 m2 tijdelijk tot zijn of haar domein rekenen.

 

 

IMG-20171206-WA0001.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de grote loods, naast de werkplaats, vind je het sanitairgebouw voor algemeen gebruik. Behalve twee douches, twee toiletten, twee wastafels en een afwasgelegenheid, staat hier een wasmachine waar je (tegen betaling) gebruik van kunt maken.

Na je verblijf wordt de caravan weer in de hangar gezet waarbij je kunt aangeven wat er eventueel aan onderhoud of reparaties verricht moet worden.  Zo ben je weer helemaal klaar voor je volgende reis.

Zie ook www.caravanstallingfrankrijk.nl

image.png
IMG_1354 camping.jpg
Caravanstalling
IMG_1034.JPG
IMG_3958.JPG
25 augustus 2012 003.JPG
bottom of page