top of page

Op verzoek inspireren wij je graag op het gebied van mooie autotochten en wandelroutes in de prachtige omgeving.

Lunchen in een authentiek Frans restaurant? 
In Frankrijk is men gewend om rond 12 uur uitgebreid te eten.

Als je dat eens wilt beleven dan informeren we je graag over leuke restaurantjes in de directe omgeving.

Wie Frankrijk zegt, zegt wijn

Er zijn verschillende wijngaarden in de buurt waar je langs kunt gaan voor een rondleiding en/of een proeverij. We vertellen je hier op verzoek graag meer over.

Nabij Castelnaum op circa 20 km van Les Naudars,

vind je recreatieterrein Base de Loisirs Vere-Gresigne, gelegen bij een natuurplas. Hier kun je tennissen, midgetgolfen, spelen in de speeltuin, op een strandje zonnen en zwemmen in het meertje. Er is ook een kano- en visvijver. Toegang tot het bewaakte parkdeel kost een paar euro per dag.

Nabij Albi ligt het activiteitenpark Cap Découverte; een innovatief attractiepark gericht op avontuur! Op het terrein van een oude kolenmijn worden vele sportieve en recreatieve activiteiten aangeboden zoals: waterskiën, rodelen, skiën, de berg af in de skelter of tokkelen op grote hoogte tussen twee bergwanden. Daarnaast is er een zwembad met glijbanen en een meertje met een strandje. Een leuk idee voor een dagtocht voor alle leeftijden. Het park ligt in het plaatsje Le Garret vlak bij Carmaux. Kijk voor info op www.cap-decouverte.net.

In de omgeving van Les Naudars zijn verschillende locaties waar je een kanotocht op de Aveyron kunt starten, onder andere bij St. Antonin de Noble Val. Adressen zijn bij ons verkrijgbaar.

Bezoek eens ons Madurodam in het klein. Het heet Petit Paris en ligt op loopafstand van Domaine Les Naudars. Info hierover vind je op http://www.cite-capitales.com/en/

Op zo'n 10 km van Les Naudars vind je in Monclar de Quercy een recreatiegebied bij een natuurplas. Toegang tot het bewaakte deel kost een paar euro per dag.

bottom of page