Domaine Les Naudars biedt verschillende mogelijkheden voor een aangenaam vakantieverblijf.

Zo verhuren wij ons Maison de Vacances met prachtig uitzicht op het Franse landschap (2 slaapkamers, max. 6 personen), 

een vrijstaand vakantiehuisje/gîte (2 slaapkamers, max. 5 personen) en een compleet ingerichte caravan (geschikt voor een gezin met 2 kleine kinderen).
 

Op ons 4 hectare grote terrein vind je onder andere een authentieke broodoven, die wordt gebruikt voor het traditioneel bakken van heerlijke pizza’s. Ook hebben we een barbecue-plek en twee picknicktafels waar je gebruik van kunt maken.

 

Bij de grote loods is een mooie sanitairruimte voor kampeerders te vinden. De rest van deze loods dient als (caravan)stalling en werkplaatsHeeft jouw caravan, camper of vouwwagen onderhoud nodig? In de werkplaats is zowel een hefbrug als de nodige technische kennis aanwezig.

Het privé-bos op ons terrein is vrij toegankelijk.

Nieuw op ons terrein is een speeltuintje voor onze kleine gasten.

Ons heerlijke, verwarmde zoutwaterzwembad (11 x 4,10 meter) met groot terras is in mei 2018 voor onze gasten beschikbaar gekomen. 

Bovendien heb je op Les Naudars gratis wifi.

Dog in Farm
Neem je jouw huisdieren gezellig mee?

Heb je huisdieren bij je, dan verzoeken wij je de volgende regels in acht te nemen.

  • Honden op ons terrein aan de lijn s.v.p.

  • Buiten het terrein uitlaten.

  • Toch een ongelukje? Graag opruimen.

Huisdieren mogen wel in het vakantiehuisje, maar niet in de slaapkamers van het vakantiehuisje. In het Maison de Vacances en in de huurcaravan zijn huisdieren 

niet toegestaan. Als je met de de honden gaat wandelen en langs de boerderij hiernaast loopt, moet je oplettend zijn: de boerderijhonden zijn erg waakzaam.